Manifestatiounen

********************************************************************************************************************************************

D´Amicale "Les Amis de la Maison de Retraite" informéiert Eech op dësem Site wann mir rëm däerfen eng Aktivitéit organiséieren fir d´Bewunner  aus dem Centre "Geenzebléi". Mir hoffen am Juli/August ewentuell op der Terrasse bei guddem Weeder spontan puer Nomëttiger matt Musik kënnen ze organiséieren. Den Ausflug matt der Marie Astrid hun mer mol op den 9. Oktober verlocht.

Mir wënschen alle Bewunner datt sie gesond bleiwen an datt mir rëm geschwënn matt hinnen zesummen puer schéin Stonnen kënne verbrengen.

D´Amicale "Les Amis de la Maison de Retraite" lued all Bewunner aus der Geenzebéi an op e Concert vun der Weeltzer Stadmusik zesummen matt hierer Jugendmusik Bémolercher den 11. Juli um 15.30 Auer op der Terrasse bei der Buvette vum Center Geenzebléi. Et war den Wonsch vun der Weeltzer Musik hieren 1. Concert no dem Confinement an der Geenzebléi ze spillen fir den 3. Alter.

Leider kann dat ewer nëmmen bei guddem Weeder statt fannen soss musse mer et op een anneren Datum verleeën.